top of page
Ara
Yazarın fotoğrafıBeton Evi

TEŞEKKÜRLER

Bir işi, her ne şart altında yapmaya çalışıyor olursanız olun, size devam etme motivasyonu sağlayan tek şey takdir görmenizdir. Sosyal medyada takdir görmek hepimizin parmaklarının ucunda. Bu sebeple; tamamen kendi halimizde, kimsenin önüne çıkmadan ya da önümüzdekini ezmeden ilerlemeye gayret ediyoruz. Takipçi satın alma/etkileşim gruplarının içerisine girme gibi yeni trendlerden de mümkün mertebe uzak duruyoruz.


Biz, el emeği ürünler yapıyoruz ve bu da gerçekten tahminimizden de çok motivasyon gerektiriyor. Bu yüzden, sosyal medya hesaplarımızda kendi isteğiyle bizi takip eden, web sitemiz vasıtasıyla bize ulaşan, yazan ve hatta arkadaşlık kurduğumuz tüm takipçilerimiz bize büyük motivasyon.

Binlerce beğeni alıp sahte olduğunu bilerek yola devam etmektense,` gel gel bak X kişisi de beğenmiş, yorum bile yazmışşşşş` diyerek eşimle birbirimize seslenmeyi çok daha sıcak, çok daha samimi ve güçlü buluyorum. Gerçek takipçiler yol çiziyor, nerede engel var, nerede sapmalı, nerede durmalı ayırt edebiliyor insan.


Biz, böyle düşünüyoruz. Bu vesileyle, şu zamana kadar bizi takip eden, yazan, ürünlerimizi satın alan, dostluk kurmak isteyen ve olumlu/olumsuz tüm görüşlerini bize yazan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz:)






9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page