top of page
Ara
Yazarın fotoğrafıBeton Evi

EVDE SADELEŞME FİKİRLERİ

Güncelleme tarihi: 23 Eyl 2021


Hayatın tüm koşturmacasından kaçıp sığındığımız evlerimizdeki sadelik, tüm yaşantımızı etkiler. Manevi yüklerden kurtulmanın bir yolu da fiziksel olarak yer kaplayan eşyalardan kurtulmaktır.Bunun için;

👉Evinize hevesle aldığınız ancak farketmeden yaşam alanınızı dolduran gereksiz biblolardan, tablolardan, çerçevelerden kurtulun. Sehpa ve konsollarınızın üzerini olabildiğince sade tutun.

👉Odalarınızdaki kırlent/ yastık bolluğunu azaltın.

👉Sadece hoş sunumlar yapmak için mutfağınızı gereksiz eşyalarla doldurmayın. Mutfak çekmecelerinizi gereksiz ve fazla aparatlardan arındırın.

👉Minik minik şişelerle, aksesuarlarla, sepetlerle banyonuzu doldurmayın. Banyo dolaplarınızı boşaltıp, tarihi geçmiş ürünlerinizi ayıklayın.

👉Hazır bahar kapıdayken, gardıroplarınızı da ferahlatıp, daha minimal bir hale getirebilirsiniz. Onlarca kıyafeti biriktirmek yerine, zamansız parçalardan oluşan bir stil oluşturup hem kendi dünyanızı hafifletin, hem de ihtiyacı olanları sevindirin.


Sadeleşmeyi hayatınızın her alanında uygulayın. Size iyi gelmeyen ev eşyalarını, kıyafetleri ve hatta insanları hayatınızda tutmayın. Böylece hem zamandan tasarruf edecek, hem de iletişim kurmaktan hoşlanmadığınız kişiler yüzünden modunuzu düşürmeyeceksiniz.


Mutlu günler....


Sağlıkla kalın,

Sevgiler.

CANSIN SULTAN ARICAN

295 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page