top of page
Ara
Yazarın fotoğrafıBeton Evi

ÜRETEREK BÜYÜYEN ÇOCUKLAR

Güncelleme tarihi: 23 Eyl 2021

Web sitemizi hazırlarken "Biz Kimiz?" bölümüne de yazmıştım. Biz, üç kişilik bir ekibiz. Böyle tatlı bir yola çıkmamızın en büyük sebebi ve hayatımızdaki en güzel ilham kaynağımız henüz 5 yaşında.


Milyonlarca çocuk gibi, kendisi de son 1 yıldır evde ve okulundan, arkadaşlarından, sosyal faaliyetlerinden, en önemlisi parklardan, bahçelerden, çimlerde doyasıya yuvarlanmaktan uzakta. İşte bu süreçte, eğer biz elimize telefonumuzu alıp bir köşeye çekilmişsek o da aynısını yapıyor. Biz kitap okuyorsak kitaba, film keyfi yapıyorsak TV'ye yöneliyor. Masanın bir ucunda ürünler kalıba dökülürken, boyanırken, diğer ucunda bilgisayara yazılar yazılıyorsa, oğlumuz da gelip " ben de Beton Evi'ne yardım etmek istiyorum, bana da görev verin" diyor.


Aslında bu, farkında olmadan ona çok şey katıyor. El emeğiyle bir şey üretmeyi, bizim sohbetlerimizi dinleyerek ürünleri nasıl pazarladığımızı, yine sohbetlerimizin arasından müşterilerimizle muhabbetlerimizi ve ufacık bir kazancın bile nasıl değerlendirileceğini öğrenmiş oluyor. Çünkü tüm bu aşamalar, sohbetler onun yanında cereyan ediyor. Öyle ki, sipariş aldığımız, yetiştirmeye çalıştığımız durumlarda, iletişimde olduğumuz müşteriden ad ve soyadıyla bahsediyor:)


Hepinizi tanıyor, sizler de O'nu tanıyın:)


Bu arada ne demişler?: "Görgülü kuşlar, gördüğünü işler"


Sağlıkla kalın,

Sevgiler.

CANSIN SULTAN ARICAN


Son Yazılar

Hepsini Gör

Yorumlar


Yazı: Blog2_Post
bottom of page